ANKARA / MAMAK - Lalahan Ortaokulu

Okulumuzda Yürütülen e-Twinnig Projesi "Hayallerimi Süsleyen Kitaplar(Books Decorating My Dreams) " Çocuk Kitabı Yazarları ile Söyleşi Yapıldı

Okulumuzda yürütülen "Hayallerimi Süsleyen Kitaplar " adlı  eTwinning projesi kapsamında; okulumuz proje ekibi öğrencilerinin katılımı ile çocuk kitabı yazarlarıyla  edebiyat söyleşileri yapılmıştır. İngilizce Öğretmenimiz Aysun Kaya ve proje ortağı öğretmenlerimiz moderatörlüğünde çevrimiçi gerçekleştirilen söyleşilerimize 15 ortak okuldan yoğun bir katılım sağlanmıştır. Söyleşilerde öğrencilerimiz ,yazarlarla birebir sohbet etme imkanı bulmuş ve yazarlarımıza çocuk edebiyatı,kitap okuma alışkanlığı ve yazarlık ile ilgili merak ettikleri soruları sormuşlardır.

27-01-202127-01-2021

Yayın: 27.01.2021 - Güncelleme: 28.01.2021 00:03 - Görüntülenme: 231